Jdi na obsah Jdi na menu

Deathbringer Saurfang

16. 8. 2012

Takže v první řadě rozestavení raidu
Bosse je nejlepší držet na místě, kde se objeví, melee se postaví na schody zatím co tank bude zády ke dveřím. Ranged musí dodržet rozestupy 12 yardů ( pomocí příkazu /range 12 – vyžaduje addon Deadly Boss Mods) kvůli Blood Nova s tím, že se healeři postaví co možná nejdále od bosse, ale současně aby přitom dosáhli na celý raid.

Jakmile je raid rozestaven možeme jít na to.
Taktika není až tak moc težká boss vyvoláva Elitky(na 10 dává 2 elitky na 25 jich dává 5 ) které prahnou po vaší krvy a každým úderem do vás healují Saurfanga tyhle elity mají správně rosekat range DPS aby je udělenym DMG naagrovaly na sebe a zabyli jí než k vám dojde (aby daly co nejmenší heal bossovy).Nebo jak tomu bylo dotet prostě se to splošní (AOE dmg ale elity jsou na něj ve velké míře immuní proto je lepší aby do nich šli range DPS ;) )

Další abilitou je Boiling Blood – Náhodný člen raidu je zasahován každé 3 sekundy po dobu 24 sekund. Za každý zásah získává Saurfang Blood Power.

Saurfang a jeho Blood Power.Za 100 Blood Power označí Saurfang jednoho člena raidu a hodí na něj abilitu Mark of the Fallen Champion.Hráč který tuhle abilitu dostane tak s každým Deathbringerovým útokem také dostávat DMG. Pokud označený hráč zemře, vyléčí se Saurfang o 5 % svého celkového zdraví.

Blood Nova– Vše v okolí náhodného člena raidu (primárně ranged) je zasaženo jeho krví. Saurfang získává Blood Power za každého zasaženého(kvuli tomuhle spellu jsou ranged rozestoupeni na 12 yardů)

Frenzy – Na 30 % svého života zvýší Saurfang svoji rychlost útoků o 30 %.