Jdi na obsah Jdi na menu

Festergut

16. 8. 2012

První co se musí udělat než se pullne boss je že se ranged (dmg / heal ) musí od sebe rozzestoupit na vzdálenost 8 yardů (pomocí příkazu /range 8 vyžaduje addon DBM)Rozestupy musí být kvůli tomu že po čas boje dostává náhodný range (dmg / heal ) blití které mu uděluje DMG a hráč pri blití nemůže nic dělat.No a rozestupy musí byt kvuli tomu aby ten co blije nepoblil své spoluhráče.(snad nechcete aby vás někdo zeblul tak se prosím rozestupte a dodržujte to ! )
ok ready ? PULL !
Na tohodle bosse je zapotřebí dvou tanku kvuli abylitě kterou na ně stacku a tou je Gastric Bloat každy stack přidává 10% dmg do tanku při 10sátem stacku tank exploduje :twisted: proto si to +/- při 7-8 stacku musí vzít off-tank (stacky spadnou po 2 min) To by bylo k tankum.
Jako další co boss dělá že hodí na 2 náhodné hráče (i pety) spell Gas Spore je to takový oranžový ježek nad vaší hlavou.Když boss hodí tento spell tak musí jedna ze spor jít k melle dmg a tankum a druhá k range.Ranged se musí shromaždit co nejdříve na předem dohodnuté místo.Ale když říkam co nejdříve tak prostě HNED ! A ne já si ete toto dokástim a pak tam pujdu. NE NE NE ! pujdete hned na to místo kam máte po ceste možete dávat nejaky instant spelly na bose nebo instant heal ale prostě poběžíte tam kam máte.Jakmile tam doběhnete tak možete si valit DMG / heal jakmile spory puknou tak co nejrychlejším spusobem se vrátite z5 na své původní misto. meelle dmg nebudou stát kilometr od sebe ale taky se musíte shromáždit tak aby ste ten debuff chytli all i s tankama. Protože pokud nebudete mít ten debuff tak nejen že chcípnete ale taky dostanete -DKP protože jakmile umřete tak raid dostává o neco větší dmg (za každeho deat).Tyhle spory respektive ten jejich debuff musíte mít 3x jinak umřete při následujícím spellu.
A tím je Inhale Blight - boss nasaje plyn z místnosti, čímž sníží dmg způsobovane hráčům. Zároveň však zvýší svůj DMG o 30 %. Po třetím nádechu přichází výdech, který způsobí masivní zranění všem v místnosti.
Stačí si chodit správně pro spory a dodržovat rozestupy a neni co rešit ;)
:!: :!:Potřeba vytáhnout shadow ressist :!: :!: