Jdi na obsah Jdi na menu

Lord Marrowgar

16. 8. 2012

Taktika na tohoto bosa je pro tupé až uplně blbe hráče (totálne primitivní)
1-věc co se musí plnit na 110% Většina práce plní DPS hráči a to je ničení SPIkE boss tyto tkz. spike castí takže mužete přesne vidět kdy hodí SPIKE tyhle trny musí dostávat IK (instant kill). Hráč ve spike nemuže dostat heal takže je to pravdu duležíté tyto trny ničit ! (hlavně na modu HC musí do nich jít all DPS) /a ne že si řeknete jo dobrý de tam hodne lidi tak já budu dmgovat bosse ... TAK TO VUBEC!!! když si to řekne každý tak je WIPE !
2-Spell jsou Could flame je to plamen který se táhne pomalu od bosse takže když dáváte pozor a nedíváte se pouze na spelly tak se těmto flamum dá jednoduše vyhnout i meele dmg se jim muže rychle vyhnout nebot boss má velky hit box (nevím ja přesne se to jmenuje) , takže meele DPS možou stát trochu dál od bosse a nemusejí stát přímo pod bossem.
3.věc je bone storm (bladestorm :mrgreen: ) boss se roztočí stejne jako arms warrior. Roztočí se a hodí do kříže flame nestujte pod ním ale kousek dál at vidíte kam se žene flame.
4.věc Cleaf tento spell / atack chytá off tank a tank takže nikdo ale opravdu NIKDO!! nepujde k tankům jinak chytne cleaf a može pozdravovat spirita tak leda.

Hlavně pro lidi co si hrajou na TAUNT tak si pořidte addon omen3 a hlídejte si to aggro nebo ne že jenom zabije vás ale i vaše spoluhráče cleafou.Když už budete ve fázi že nejspíše přeagrujete tak neřvět o salvu ale jednoduše nedávejte DMG !!!