Jdi na obsah Jdi na menu

Professor Putricide

16. 8. 2012

Professor Putricide
Dobrá zabily jsme Festreguta a Rotface a otevřely se nám dveře k Profesorovy. Tento boss je velice obtížný a musí zde spolupracovat celý raid.
Je potřeba jednoho tanku a nějakého dobrovolníka (který se na tuhle funkci hlási tím že točí nejmenší DPS ) Tak tenhle člověk se postaví ke stolu s lahvičkama a čeká na pull a jakmile se boss pullne tak klikne na stul a to mu hodí buff který ho promění za 5sekund na elitu která je nesmírne duležitá { >>!<< ELITA NENI K TOMU , ABY TOČILA DPS ALE K TOMU ABY RAID CO NEJRYCHLEJ ZBAVYLA TOXICKÝCH KALUŽÍ >>!<< }.
Ok raid je připraven a možeme jít nato ! PULL
Boss má 3 fáze. ( postupně tešší a tešší )
Phase 1. (100–80 % HP)
Boss hodí na dva náhodné členy raidu spelly Slime Puddle to pod vámí udělá kaluž slizu která vám uděluje DMG a člověk v elitce ho musí co nejrychlej vysát (spell 2. mám dojem na cast baru elitky). /Boss tohle dává po celou dobu boje /
DALŠÍ Unstable Experiment :
tenhle spell dělá dve věci a to vyvoláva zelenou a červenou ozzu. Tento spell boss používá po celou dobu boje
Zelená :Jakmile se vyplcne tak začne kástit spell který hodí na náhodny target a dá na něj spell který mu znemožní jakýkoliv pohyb. Takhle zelená ozza musí co nejrychleji skapat ( all DPS v raidu musí dmg do ozzi jak padne opět z5 dmg do profesora )
Červená : tahle elita po vyplcnutí udělá to samé co zelená akorát s tím rozdílem že se jí musí dát stun ; kořeny nebo nejak jí zastavyt nebo když dojde k vybranému targetu tak target dostane IK [ +/- do 20 Sekund když k targetu nedojde tak potom zmizí DPS valí dmg do bosse pokud zrovna nedává stun červene ozze ]
Potom boss dává pri přechodu fáze spell Tear Gas tento spell zastunuje celý raid na 20s a nemože nikdo nic a člověk v elitě má tento stůn má cca o8-10s déle potom može opět požírat kaluže slizu)

Ano boss přešel do Fáze II (80–35 % HP)
V této vázi boss dělá opět kaluže povolává elity a člověk v elitce (stroj) musí stále žrát kaluže + ještě hází vedle sebe dvě oranzové bomby Choking Gas tyhle bomby po 20 sekundách explodují a zraní všechny v okruhu 10 yardu takže meele dmg co nejrychleji prič a tank bosse od bomb odtáhne.
jinak se nic nemění jenom kromě toho že boss dává ty bomby.

Boss opět zastunuje celý raid a přechází do Fáze III (35–0 % HP)
V této FÁZI se bossovy přidává spell Mutated Strength – zvýší Putricidovi rychlost útoků a způsobované zranění o 50 %.
Hráč co je v elitě musí ješte před a pak hned po zastunování sežrat koluže slizu nebot v 3 fází o tuhle elitu raid prichází a nastáva boj na život a smrt. Toxické kaluže co pomalu rozrustají přes celou místnost ( když v tom stojíte rozléhá se to rychleji) proto raid musí stát u stěny a boss se musí tahat podél stěny aby raid nestál v kaluži. v této fázi se zelená ozza už nezabíjí ale de se FULL DMG jen do bosse a ve třetí fázi se teprve odpaluje !!!Bloodlast!!! A boss se musí v co nejkratší čase zabít.