Jdi na obsah Jdi na menu

Rotface

16. 8. 2012

první co musí být jsou 2 tankové : Main tank = boss
OFF tank = Ozi
Pak se musí ješte vytáhnout Nature ressist !!! (hunter ; saman ; druid )
Meele DMG : Postaví se za záda bosse a jedou si dmg
Ranged (heal / DPS ) : to samé ale maximálne na obvod kruhu. Proč ? Nebo když se vylejou nádrže s toxickou látkou tak vás to spílí (dostanete DMG a dazet [ spomalení ] )
No a ted co boss :mrgreen: :
První co dělá je že na náhodného člena raidu hodí spell Mutated Infection který vám dá takovou nemoc a po 12 sekundách z vás vyleze litle oza (na 10 HC když to zvás vyletí tak začnete zvracet takže musíte prič od raidu nebo někoho pozvracíte a ten pozvrací dalšího a je wipe takže PRIČ od raidu )
Potom se bos po cca 30s obrátí na náhodného člena raidu a začne zvracet spell ( Slime Spray ) takže meele dmg mu okamžitě dá bassy a proběhne mu mezi nohoma :D aby ho boss nepoblil a o totéž se pokusí i ranged ;) Jak boss dozvrací tak se all vrací z5 na svá místa !!! (jak boss začne zvracet už se nehybe)
A poslední věc a tu má na starosti off tank který si zbíra o všechny ozzi co stíhá )
A to je vše

¨Taktika
Boj je jednofázový se vcelku pravidelnou rotací Rotfacových schopností. Jediné co se mění je postupné zkracování intervalů mezi nimi. Na boj jsou v 10-man i 25-man modu potřeba dva tanci; v 10-man módu poradí 2–3 healeři, v 25-man jich budete potřebovat 5–7. Platí, že pro každého z tanků musí být samostatný healer (případně dva v 25-man) a další healer (v 25-man 2–3) se postará o raid.¨ (tohle jsem našel na netu celkem pěkný )